Προφίλ
Έργα
Photo Gallery
Πωλήσεις Κατοικιών
Επικοινωνία
Κατασκευή
συγκροτήματος κατοικιών
στην Κορασίδα Ευβοίας 550 m² (υπό κατασκευή)
slogan
Μεζονέτες υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης κατασκευής στην Κορασίδα Ευβοίας
Διαδρομή από αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: 1 ώρα και 30 λεπτά ...και φτάσαμε Θάλασσα... Αιγαίο

Η Kορασίδα είναι μια είναι μια πανέμορφη και πολύ γραφική παραλία της Νοτιοκεντρικής Εύβοιας με λευκά στρογγυλά βότσαλα και εκπληκτικά γαλαζοπράσινα νερά (αποτελεί τέλειο συνδυασμό βουνού και θάλασσας). Διακρίνεται για την σπάνια γεωγραφική της θέση και τη γραφικότητα της. Λόγω αυτής της ιδιαίτερης ομορφιάς της, την επιλέξαμε για να δημιουργήσουμε ένα παράδεισο από όμορφες μεζονέτες με θέα το μαγευτικό Αιγαίο.

Οι μεζονετές είναι υψηλής ποιότητας και ενεργειακά πιστοποιημένης κατασκευής Α κατηγορίας, με προδιαγραφές που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις στον τομέα της μελέτης και της κατασκευής. Χωρίζονται σε δύο συγκρότηματα, το πρώτο αποτελείται από Tέσσερις Mεζονέτες δύο επιπέδων (101,36μ²- 93,12μ²- 115,51μ² και 80,95μ²) και το δέυτερο αποτελείται από Δύο Μεζονέτες δύο επιπέδων (76,52 μ² και 88,39 μ²).
Όλες οι μεζονέτες διαθέτουν δικό τους parking, και πρόσβαση στην κεντρική πισίνα που ενώνει τα δύο συγροτήματα. Επιπλέον διαθέτουν PVC κουφώματα και κλιματισμό (Climate Control).
Όλες οι μεζονέτες έχουν θέα στη θάλασσα.

Home